Yoganacht  Amsterdam

Yogastudio's in heel Amsterdam

Ontdek diverse yogastijlen

Inspirerende workshops 

Yoga en live muziek

Gezonde voeding

Yoga community

Yoga rave 

Meditatie

Unite

YogaNacht 

info@yoganacht.nl

GOED DOEL - Because we carry

Een deel van de opbrengsten van YogaNacht gaat naar Stichting‘Because We Carry’. BWC begon als een initiatief om draagdoeken uit te delen aan vluchtende moeders en kinderen op Lesbos, maar is inmiddels uitgegroeid tot een veel groter project. 

BWC gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaan er via Because We Carry inmiddels wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen. Naast het uitdelen van het broodnodige als eten, tenten en droge kleren, proberen de teams van BWC ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen. De oprichters Steffie, Afke en Anna (alledrie yogadocent) houden van daadkrachtige naastenliefde en hun motto is dan ook  #‎nietlullenmaarpoetsen.

Zij zijn een stichting zonder overheadkosten en de teams van vrijwilligers zorgen voor hun eigen sponsoring van vlucht en verblijf: elke gedoneerde euro komt zo rechtstreeks bij zijn doel terecht. Meer information over Because We Carry vind je op de website en facebook.

KOOP JE TICKET & ONDERSTEUN BWC

YogaNacht is een non-profit festival en met je ticket ondersteun je Because We Carry. 


Georganiseerd door

Yoganacht  Amsterdam
Yoganacht  Amsterdam

Goed doel

YogaNacht 

info@yoganacht.nl